PDA

View Full Version : Missing Favicon


Juan
01-25-2011, 11:28 PM
So I know the site is under construction and all, but since everything else seems to be working fine on the website, I'm not sure if the blank white square due to the missing favicon is intentional at the moment or not. It's a relatively easy fix. So just in case you are not aware, I'm pointing it out.

Tamyrlin
02-09-2011, 12:36 AM
Maybe you just need to refresh the page? Let me know.

Weird Harold
02-09-2011, 01:15 AM
Maybe you just need to refresh the page? Let me know.
Firefox tells me "drag and drop this icon..." when I float the cursor over it, but I don't see anything -- as if the icon is white-on-white

Terez
02-09-2011, 02:16 AM
I don't see anything atall.

http://i70.photobucket.com/albums/i111/Terez27/Picture10-24.png

Tamyrlin
02-09-2011, 02:27 AM
Wait, now I do see it on Firefox, both PC and Mac...must have been a cache issue.

It will require a hard refresh of the cache to see it, if your browser was already open.

Terez
02-09-2011, 02:51 AM
I restarted my browser (Firefox). Still don't see it.

Tamyrlin
02-09-2011, 02:54 AM
I'm using 3.6.13

Terez
02-09-2011, 02:55 AM
Same.

Weird Harold
02-09-2011, 01:23 PM
I'm using 3.6.13
I'm using firefox 2.0.0.17 and have rebooted my computer since my post yesterday.

IE5.5 shows the generic IE icon for the shortcut and for the address bar.

Firefox doesn't show the generic "web document" icon, so there's at least a favicon specified, but it is either transparent or not loading.

Terez
02-09-2011, 01:59 PM
Yay, I can see it finally! It's nice to have a site identity... *sigh*

Juan
02-10-2011, 03:50 PM
Yes. It's fixed now also on Google Chrome. Cool deal.