Theoryland of the Wheel of Time Forums

Theoryland of the Wheel of Time Forums (http://www.theoryland.com/vbulletin/index.php)
-   Bug Reports (http://www.theoryland.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=34)
-   -   So ya I have one (http://www.theoryland.com/vbulletin/showthread.php?t=3271)

Muerandah d'Acre 04-05-2010 12:32 AM

So ya I have one
 
If I play on your board for a day or two, tarvalon.net knocks me off..... then I get my password set there, play, then try to come back here and ya'll knock me off..... am I doing something wrong or have a setting wrong?

Terez 04-05-2010 01:36 AM

We're not connected in any way by server, so that's odd. Perhaps it's a browser setting? You should be able to log in permanently here so long as you don't have your cookies set to clear every few days. That's what it sounds like. Has your browser updated recently?

Muerandah d'Acre 04-27-2010 10:29 PM

cookies get cleaned out once a week on Monday, but its at noon, so that is what threw me about being knocked off yesterday since I didn't sign on until after 6. I'm on my third reset password since then, and yeah, I've done the routine to change it to something I know each time.

I use IE 8. No recent updates.

We shall just see what happens again tomorrow.

And it was nice to meet you, but I don't suspect you remember who I was.

Muerandah d'Acre 04-29-2010 09:49 PM

well whatever my problem was seems to have disappeared now. Thanks everyone


All times are GMT -5. The time now is 04:57 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.