Theoryland of the Wheel of Time Forums

Theoryland of the Wheel of Time Forums (http://www.theoryland.com/vbulletin/index.php)
-   Bug Reports (http://www.theoryland.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Missing Favicon (http://www.theoryland.com/vbulletin/showthread.php?t=5099)

Juan 01-25-2011 11:28 PM

Missing Favicon
 
So I know the site is under construction and all, but since everything else seems to be working fine on the website, I'm not sure if the blank white square due to the missing favicon is intentional at the moment or not. It's a relatively easy fix. So just in case you are not aware, I'm pointing it out.

Tamyrlin 02-09-2011 12:36 AM

I see it.
 
Maybe you just need to refresh the page? Let me know.

Weird Harold 02-09-2011 01:15 AM

Quote:

Originally Posted by Tamyrlin (Post 141986)
Maybe you just need to refresh the page? Let me know.

Firefox tells me "drag and drop this icon..." when I float the cursor over it, but I don't see anything -- as if the icon is white-on-white

Terez 02-09-2011 02:16 AM

I don't see anything atall.

http://i70.photobucket.com/albums/i1...cture10-24.png

Tamyrlin 02-09-2011 02:27 AM

Odd
 
Wait, now I do see it on Firefox, both PC and Mac...must have been a cache issue.

It will require a hard refresh of the cache to see it, if your browser was already open.

Terez 02-09-2011 02:51 AM

I restarted my browser (Firefox). Still don't see it.

Tamyrlin 02-09-2011 02:54 AM

What version of Firefox are you using?
 
I'm using 3.6.13

Terez 02-09-2011 02:55 AM

Same.

Weird Harold 02-09-2011 01:23 PM

Quote:

Originally Posted by Tamyrlin (Post 141996)
I'm using 3.6.13

I'm using firefox 2.0.0.17 and have rebooted my computer since my post yesterday.

IE5.5 shows the generic IE icon for the shortcut and for the address bar.

Firefox doesn't show the generic "web document" icon, so there's at least a favicon specified, but it is either transparent or not loading.

Terez 02-09-2011 01:59 PM

Yay, I can see it finally! It's nice to have a site identity... *sigh*

Juan 02-10-2011 03:50 PM

Yes. It's fixed now also on Google Chrome. Cool deal.


All times are GMT -5. The time now is 11:46 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.