Theoryland of the Wheel of Time Forums

Theoryland of the Wheel of Time Forums (http://www.theoryland.com/vbulletin/index.php)
-   Bug Reports (http://www.theoryland.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Loading Speed Issue: Frontpage & Forum (http://www.theoryland.com/vbulletin/showthread.php?t=5755)

FelixPax 07-22-2011 09:41 AM

Loading Speed Issue: Frontpage & Forum
 
For the last two weeks, I've been noticing a distinct slowdown page load time in the Forum Thread section of the website. Either threads never load after clicking a page number, or it takes 5-6 seconds to load.



According to Google's Labs 'Page Speed' summary report here are what www.Theoryland.com Frontpage bottlenecks are in terms of code only. In terms of Mobile Devices page speed score, here is the summary report for the Frontpage.

Google Labs Page Speed gave the Theoryland's Frontpage a Desktop score 79 out of 100, Mobile score 70 out of 100.


The particular Forum Section which I'm experiencing problems, Google Lab 'Page Speed' gives these summaries reports with helpful pointers:

Desktop Page Summmary Report: 59 out of 100 score.
Mobile Page Summary Report: 47 out of 100 score.


Note, I'm using a Desktop 99% of the time, not Mobile to access Theoryland's website.

Sarevok 07-22-2011 11:39 AM

Hmmm... I thought it was my router being annoying again. But considering I'm not that only one...


All times are GMT -5. The time now is 01:02 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.